Mortens and
Mortensaften med and (2pers.) Fredag, lørdag samt søndag
Nytårsmenuer
Nytårsmenu nr. 1
Nytårsmenu nr. 2
Slagter kød
1 kg Hakket oksekød 5 - 8 % fedt. 80 kr.
1 kg. Hakket Skinkekød 5-8 % fedt. 60 kr.
1 kg. Hjemmelavet Skinkemedister
1 lille hjemmelavet leverpostej
1 stor hjemmelavet leverpostej
10 Skiver "mager" stribet flæsk
2 Møre Entré cote af oksefilet ca. 170 gram pr. stk.
2 Schnitzler med brasede kartofler
2 Store Svinemørbrad "afpudset" Pris 110,-
4 Hvidløgs marineret kyllingefilet
4 Møre Kalve Wienerschnitzler a ca. 170 gram
4 stk. Fersk Kyllingefilet a ca. 150 gram
4 Store Nakkekoteletter a ca. 160 gram
4 Store Skinkeschnitzler
4 Store Svinekoteletter m/skaft a ca. 180 gram
4 Svinekoteletter a ca. 130 gram
4 urte marinerede kyllingefilet a ca. 170 gram
Fredagsmenu ( 2 pers.)
Hjemmelavet Chilispegepølse ca. 350 gram
Hjemmelavet Hvidløgsspegepølse ca. 350 gram
Hjemmelavet Sønderjysk Spegepølse. ca. 350 gram
Kamsteg "ridset" ca. 2 kg. Pr. stk.
Mør Kalveculotte ca. 1,2 kg.
Mør Kalveflanksteak ca. 500 gram
Mør Kalvesteg u/ben "grydesteg" ca. ca. 1,5 kg.
Mørt oksekød i Strimler 500 gram.
Mørt Oksekød i tern. 500 gram
Oksegyros "350 gram" ( 2 pers.)
Pålægspakke " Stor"
Pålægspakke "lille"
Ribben. 1 kg 60 kr.
Ribbensteg pr. stk. ca. 1 kg.
Skinkekød i Strimler. 500 gram
Skinkekød i tern 500 gram.
Skinkesalat ca. 200 gram. Pr. bæger
Stegt Rødspættefilet a ca. 100 gram
Stor hjemmelavet Frikadelle a ca. 150 gram. Pr. stk.
Tapas
Osteanretning nr. 1
Den lille tapas PRIS 85 kr.
Stor tapas PRIS 110 kr.
Julefrokoster
Julefrokost menu nr. 1
Julefrokost menu nr. 2
Julefrokost menu nr. 3. PRIS 180,-
Julefrokost menu nr. 4. Pris 200,-. MIN 8 kuverter
Julefrokost menu nr. 5 - MIN. 6 KUVERTER. PRIS 180,-
Julefrokost menu nr. 6. Min 6 kuverter. Pris 160,-
Juleplatte (portionsanrettet)
Forretter / Supper
Klar suppe
Aspargessuppe
Kartoffelsuppe
Carrysuppe
Gullaschsuppe
Hjemmelavet Tunmousse
Tarteletter
Røget landskinke
Tortillas pandekage
Torskeanretning
Hønsesalat Indienne
Klassisk Rejecocktail
Hjemmelavet Laksemoussé
Laksepandekage
Røget hjortekølle
Marineret kyllingestrimler
Varmrøget laks på salatbund
Dampet rødspætte
Baconsvøbt torskefilet (kold)
Letrøget sprængt andebryst
Lakseroulade
Fersk røget laks
Fanøpandekage på salatbund
Fiskefad
Dampet rødspætterulle
Serranoskinke
Røget okseinderlår
Tapas:
Fiskebuffet
Fiskebuffet
Fisketapas
Stegeretter
Skinkeschnitzel
Nøddepaneret skinkeschnitzel
Kalkunschnitzel
Hamburgerryg
Indbagt hamburgerryg
Husarsteg
Sprængt svinekam
Whiskeymarineret skinke
Stegt svinekam ( gammeldags flæskesteg)
Svinekam stegt som vildt
Kalkun Vienna
Helstegt marineret svinemørbrad
Kyllingefilet
Helstegt marineret svinemørbrad
Fyldt kalkunbryst
Fyldt Svinemørbrad
Appelsinmarineret svinekam
Indbagt mørbrad
Mørbradbøf
Kalkunbryst
Kalkun medaljon svøbt i bacon
Indbagt mørbrad
Rødvinsmarineret kalvesteg
Kalvesteg som vildt
Andesteg
Sprængt andebryst
Rødvinsstegt kalvebryst
Gammeldags oksesteg
Venøbøf
Lammeculotte
Lammekølle
Wienerschnitzel af kalvekød
Stegt culotte
Oksefilet (rosa)
Kalvefilet (rosa)
Rødvinsmarineret kalvefilet (rosa)
Boeuf bourguignon af oksetykkam
Oksefilet diable
Stegt dyrekølle
Stegt dyreryg
Chateaubriand (af oksemørbrad)
Desserter
Fløderand
Romfromage
Citronfromage
Gammeldags æblekage
Belgiske vafler
Hjemmelavet Ostelagkage
Chokolademuffins
Daim Is
Jordbærfromage
Tiramisukage
Chokoladebrovnie
Hjemmelavet vaniljeis
2 Pandekager
Chokoladekage
Irish Coffee fromage
OREO cheesecake
Rubinsteinerkage
Frugtstang
Nøddekurv
Valnøddetærte
Belgisk chokoladekage
Rådhus pandekager
Fragelité is
Chokoladedrøm
Hjemmelavet islagkage
OREO - is
Osteanretning
Dessertbord
Frokostretter
Lasagne
Mild chiligryde
Hjemmelavet biksemad
Munkeret (millionbøf)
Forloren hare
Frikadeller
Karbonader
Dansk bøf
Skinke
Nøddepaneret kyllingebryst
Kyllingelasagne
Skinke
Kold skinke og roastbeef
paneret flæsk
Stegt flæsk
Oksestrimler i wok
Kotelet i fad
Kyllingeret i tomatflødesauce
Fyldt schnitzel
Oksekød i sur og sød sauce
Skaftkotelet
Karbonade
VerdensBøf
Kyllingefilet
Kyllingefilet på grøntsagsbund
Jægerbøf
Faseret svinebryst a la Toscana
Krydrede oksekødsboller
1/2 kylling
Specialiteter
Gyros-pande
Mexico-gryde
Mørbrad-pande
Mørbrad-medaljon
Paella
Toscanagryde
Mørbrad Italia
Sennepsmørbrad
Skibberlobescoves
Beouf Stroganoff
Gule ærter
Sprængt kalvebryst
Braisserede svinekæber
Menuer til små selskaber
Menu til store og små selskaber 1
Menu til store og små selskaber 2
Skær Løs Bord
Skær løs bord. Pris 155,-
Barbeque
1/1 Barbequeben
Hotwings, venøbøf og barbequeben
Helstegt oksehøjrebsfilet
Grillmenuer/pattegris
"Grill selv" menu nr. 1
"Grill selv" menu nr. 2. PRIS 145,-
"Grill selv" menu nr. 3
Helstegt Pattegris (tilbehør nr. 1)
Helstegt pattegris (tilbehør nr. 2)
Helstegt okselår
Helstegt Lam
Helstegt Vildsvin
Festmiddag
Festmiddag nr. 1
Festmiddag nr. 2
Festmiddag nr. 3
Festmiddag nr. 4
Festmiddag nr. 5. PRIS 220 kr.
Festmiddag nr. 6
Festmiddag nr. 7. Pris 250,-
Natmad
Suppe
Frikadeller
Hjemmelavet biksemad
Svensk pølseret
2 Røde pølser
2 slags tærter
Go'nat bord
Højrebsfilet (kold)
Pandekager
Pullet pork burger (saml selv)
Tortillas
Lasagne
Stor tapas PRIS 110 kr.
Skinkebuffet
Skinkebuffet
Skinkebuffet
Buffeter
Buffet/anretning nr.1. Pris 195,-
Buffet/anretning nr. 2. Pris 160,-
Buffet/anretning nr. 3
Buffet/anretning nr. 4
Buffet/anretning nr. 5
Buffet/anretning nr. 6
Buffet/anretning nr. 7. Pris 170,-
Buffet/anretning nr. 8
Buffet nr. 9 / Damefrokost. PRIS 170 kr.
Buffet nr. 10 / Herrefrokost
Receptioner
Receptions forslag nr. 1
Receptions forslag nr. 2
Receptions forslag nr. 3
Smørrebrød, andet
Platter
Platte nr. 1
Platte nr. 2
Morgenmad / Brunch
Morgenanretning til f.eks. sølvbryllup
Brunch nr. 1
Brunch nr. 2
Pålægsfade
Pålægsfad nr.1 med 6 slags pålæg
Pålægsfad nr. 2 med 6 slags pålæg. Pris 100,-
Pålægsfad nr. 3. PRIS 125 ,-
Ostefade m.m.
Osteanretning nr. 1
Osteanretning nr. 2
Oste-/pålægsanretning nr. 3
Det store kolde bord
Det store kolde bord
Frokostordning
Egnsretter
Egnsretter 2 pr. bakke
Smørrebrød
Hakket oksekød, skinkekød eller Hjemmelavet medister
Hakket skinkekød eller Hjemmelavet medister KUN 60 kr. pr. kg Hakket Oksekød pr. kg 80 kr.
Læs mere
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud pr. email
Fredagsmenu
Frokostordning
Total Arrangementer
Butikken
Betingelser
Profil
Kontakt os
0 varer i kurven
Ialt: 0,00 DKK
Buffet nr. 9 / Damefrokost. PRIS 170 kr.
Røget okseinderlår med syltede løg og saltede mandler
Varmrøget laks med rejer og dressing
Hønsesalat med gourmetbacon og ananas
Tærter med kødfyld
Melonsalat m/ dressing
Cheesecake
Frisk brød fra Bageriet Max
Denne buffet egner sig rigtig godt til både fødselsdage, barnedåb, konfirmationer, gadefester, bryllup eller lign. og mængden pr. kuvert udgør et fuld aftensmåltid.
I denne buffet kommer de kolde retter anrettet i fade eller skåle og lige klar til at servere, i skal blot lune brødet. De varme retter er i varmekasser og kan serveres fra alubakkerne, men i kan også selv vælge at komme de lune retter i ildfastefade eller lign.
Fade, skåle og varmekasser skal returneres til os.
Pr. kuvert inkl. moms: DKK 170,00
Min. kuverter: 10
Antal kuverter:
Slagter Lange | Skolegade 36 | 7500 Holstebro | Tel. 9742 0309
Webdesign og CMS af MCB