tilbage til forside


Profil

billede_1896(1).jpg

Fra 1896 og frem til idag

Slagter Lange har eksisteret i over 100 år i samme families eje. I alle de år har vi levet efter det princip, at alt hvad vi har mulighed for at lave fra bunden, bliver lavet fra bunden. Det gælder også alle de varer, vi sender ud af huset.
Hos Slagter Lange kommer de fleste kunder igen, og sådan vil vi gerne have, at det skal blive ved med at være, så derfor gør vi os umage med, at alle de produkter der forlader forretningen er 100% ok.

Slagter Lange blev grundlagt i 1896 af Frederik Anton Lange( den nuværende ejers oldefar). Frederik Anton Lange åbnede forretningen i 1896 kun 23 år gammel og drev forretningen frem til sin død i 1942, hvor sønnen Frederik Børge Lange i en alder af 27 år overtog den.
Frederik Børge Lange drev forretningen frem til 1981, hvorefter den blev overtaget af hans søn Georg Lange.
Georg Lange overtog forretningen i 1981, 32 år gammel og havde den til udgangen af 2009.
I 2003 begyndte 4 generation i butikken sønnen Frederik Bernstorff Lange, der idag har forretningen.

I 1981 skiftede forretningen også navn fra Fr. Lange til Slagtermester Lange.

Forretningen lå en kort periode i starten på Frøjkvej i Holstebro men Slagtermester Frederik Anton Lange flyttede ca. år 1900 til den nuværende adresse i Skolegade, der fra starten af 1900 tallet og frem til midt i 50érne var byens største handelsgade med mange forretninger og stort hestemarked.


Forretningen er siden sin åbning i 1896 blevet udvidet og renoveret nogle gange.
Køkkenet bag butikken blev opført i 1997 så Slagter Lange kunne begynde at levere mad ud af huset, mens slagterbutikken også fik helt nye diske og kølerum i 1997.
I 2007 blev køkkenet igen ombygget, og idag står der et nyopført køkken bag butikken på ca. 200 m2.

Forretningen idag.

Forretningen bliver idag drevet som en moderne slagterforretning med 20 ansatte og mad ud af huset, samt masser af spændende specialiteter og hjemmelavede produkter, mens der stadig bliver lagt stor vægt på de gamle håndværk's traditioner.

Kun dansk oksekød
Hos os bliver alle kreaturerne købt levende, efter nøje udvælgelse, hos danske landmænd, og efter slagtning bliver de hængt til modning i kølerum i mindst 2 til 3 uger. Det sikre os, at vi altid kun har mørt dansk oksekød. Det gælder også de varer, vi sender ud af huset
Læs også www.meatboard.dk

personale_butik1.jpg

Billede af Personalet



Slagter Lange   |   Skolegade 36   |   7500 Holstebro   |   Tel. 9742 0309