Slagter kød
1 kg Hakket oksekød 5 - 8 % fedt. 55 kr.
1 kg. Hakket Skinkekød 5-8 % fedt. 55 kr.
1 kg. Hjemmelavet Skinkemedister
1 lille hjemmelavet leverpostej
1 stor hjemmelavet leverpostej
10 Skiver "mager" stribet flæsk
2 Møre Entré cote af oksefilet ca. 170 gram pr. stk.
2 pers, Thaikylling m/ ris
2 pers. Fyldt svinemørbrad med soltørret tomater og pesto. Derttil kartofler og sauce
2 pers. Hamburgerryg m/ aspargessauce og kartofler
2 Schnitzler med brasede kartofler
2 Store Svinemørbrad "afpudset" Pris 99,-
4 Hvidløgs marineret kyllingefilet
4 Møre Kalve Wienerschnitzler a ca. 170 gram
4 stk. Fersk Kyllingefilet a ca. 150 gram
4 Store Nakkekoteletter a ca. 160 gram
4 Store Skinkeschnitzler
4 Store Svinekoteletter m/skaft a ca. 180 gram
4 Svinekoteletter a ca. 130 gram
4 urte marinerede kyllingefilet a ca. 170 gram
Fredagsmenu ( 2 pers.)
Hjemmelavet Chilispegepølse ca. 350 gram
Hjemmelavet Hvidløgsspegepølse ca. 350 gram
Hjemmelavet Sønderjysk Spegepølse. ca. 350 gram
Kamsteg "ridset" ca. 2 kg. Pr. stk.
Karbonader med stuvet ærter og gulerødder og kartofler
Mør Kalveculotte ca. 1,2 kg.
Mør Kalveflanksteak ca. 500 gram
Mør Kalvesteg u/ben "grydesteg" ca. ca. 1,5 kg.
Mørt oksekød i Strimler 500 gram.
Mørt Oksekød i tern. 500 gram
Oksegyros "350 gram" ( 2 pers.)
Pålægspakke " Stor"
Pålægspakke "lille"
Ribben. 1 kg 50 kr.
Ribbensteg pr. stk. ca. 1 kg.
Skinkekød i Strimler. 500 gram
Skinkekød i tern 500 gram.
Skinkesalat ca. 200 gram. Pr. bæger
Stegt Rødspættefilet a ca. 100 gram
Stor hjemmelavet Frikadelle a ca. 150 gram. Pr. stk.
Tapas
Osteanretning nr. 1
Den lille tapas PRIS 75 kr.
Stor tapas PRIS 100 kr.
Julefrokoster
Julefrokost menu nr. 1
Julefrokost menu nr. 2
Julefrokost menu nr. 3. PRIS 150,-
Julefrokost menu nr. 4. Pris 180,-. MIN 8 kuverter
Julefrokost menu nr. 5 - MIN. 6 KUVERTER. PRIS 150,-
Julefrokost menu nr. 6. Min 6 kuverter. Pris 140,-
Juleplatte (portionsanrettet)
Forretter / Supper
Klar suppe
Aspargessuppe
Kartoffelsuppe
Carrysuppe
Gullaschsuppe
Hjemmelavet Tunmousse
Tarteletter
Røget landskinke
Røget torskefilet på salatbund
Torskeanretning
Hønsesalat Indienne
Klassisk Rejecocktail
Hjemmelavet Laksemoussé
Laksepandekage
Røget hjortekølle
Hvidløgsmarineret kyllingestrimler
Varmrøget laks på salatbund
Dampet rødspætte
Baconsvøbt torskefilet (kold)
Letrøget sprængt andebryst
Lakseroulade
Fersk røget laks
Fiskesymfoni
Fiskefad
Dampet rødspætterulle
Ferskrøget laks
Røget okseinderlår
Serranoskinke
Tortillas pandekage
Fanøpandekager På salatbund
Tapas:
Fiskebuffet
Fiskebuffet
Fisketapas
Stegeretter
Skinkeschnitzel
Nøddepaneret skinkeschnitzel
Kalkunschnitzel
Hamburgerryg
Indbagt hamburgerryg
Husarsteg
Sprængt svinekam
Whiskeymarineret skinke eller hamburgerryg
Stegt svinekam ( gammeldags flæskesteg)
Svinekam stegt som vildt
Kalkun Vienna
Helstegt marineret svinemørbrad
Kyllingefilet
Kalvebryst
Fyldt kalkunbryst
Fyldt Svinemørbrad
Appelsinmarineret svinekam
Indbagt mørbrad
Mørbradbøf
Kalkunbryst
Kalkun medaljon svøbt i bacon
Bombay marineret kalkunbryst
Rødvinsmarineret kalvesteg
Kalvesteg som vildt
Andesteg
Sprængt andebryst
Rødvinsstegt kalvebryst
Gammeldags oksesteg
Venøbøf
Lammeculotte
Lammekølle
Wienerschnitzel af kalvekød
Stegt culotte
Oksefilet (rosa)
Kalvefilet (rosa)
Rødvinsmarineret kalvefilet (rosa)
Boeuf bourguignon af oksetykkam
Oksefilet diable
Stegt dyrekølle
Bøf Wellington ( Indbagt oksemørbrad)
Stegt dyreryg
Chateaubriand (af oksemørbrad)
Desserter
Fløderand
Romfromage
Citronfromage
Gammeldags æblekage
Belgiske vafler
Hjemmelavet Ostelagkage
Chokolademuffins
Daim Is
Jordbær-chokoladefromage
Tiramisukage
Chokoladebrovnie
Hjemmelavet vaniljeis
2 Pandekager
Chokoladekage
Irish Coffee fromage
OREO cheesecake
Rubinsteinerkage
Frugtstang
Nøddekurv
Valnøddetærte
Jordbærtrifli
Rådhus pandekager
Fragelité is
Chokoladedrøm
Hjemmelavet islagkage
OREO - is
Chokoladekage
Osteanretning
Dessertbord
Frokostretter
Lasagne
Mild chiligryde
Hjemmelavet biksemad
Munkeret (millionbøf)
Forloren hare
Frikadeller
Karbonader
Dansk bøf
Skinke
Nøddepaneret kyllingebryst
Kyllingelasagne
Skinke
Kold skinke og roastbeef
paneret flæsk
Stegt flæsk
Oksestrimler i wok
Kotelet i fad
Kyllingeret i tomatflødesauce
Fyldt schnitzel
Oksekød i sur og sød sauce
Skaftkotelet
Karbonade
VerdensBøf
Kyllingefilet
Kyllingefilet på grøntsagsbund
Jægerbøf
Faseret svinebryst a la Toscana
Krydrede oksekødsboller
1/2 kylling
Specialiteter
Gyros-pande
Mexico-gryde
Mørbrad-pande
Mørbrad-medaljon
Paella
Toscanagryde
Mørbrad Italia
Sennepsmørbrad
Skibberlobescoves
Beouf Stroganoff
Gule ærter
Sprængt kalvebryst
Braisserede svinekæber
Menuer til små selskaber
Menu til store og små selskaber 1
Menu til store og små selskaber 2
Ristaffel
Ristaffel bestående af:
Mexicansk taffel
Italiensk taffel Pris 125,-
Skær Løs Bord
Skær løs bord. Pris 145,-
Barbeque
1/1 Barbequeben
Hotwings, venøbøf og barbequeben
Helstegt oksehøjrebsfilet
Grillmenuer/pattegris
"Grill selv" menu nr. 1
"Grill selv" menu nr. 2. PRIS 135,-
"Grill selv" menu nr. 3
Helstegt Pattegris (tilbehør nr. 1)
Helstegt pattegris (tilbehør nr. 2)
Helstegt okselår
Helstegt Lam
Helstegt Vildsvin
Festmiddag
Festmiddag nr. 1
Festmiddag nr. 2
Festmiddag nr. 3
Festmiddag nr. 4
Festmiddag nr. 5. PRIS 200 kr.
Festmiddag nr. 6
Festmiddag nr. 7. Pris 235,-
Natmad
Suppe
Frikadeller
Hjemmelavet biksemad
Svensk pølseret
2 Røde pølser
2 slags tærter
Go'nat bord
Højrebsfilet (kold)
Pandekager
Pullet pork burger (saml selv)
Tortillas
Lasagne
Stor tapas PRIS 100 kr.
Skinkebuffet
Skinkebuffet
Skinkebuffet
Buffeter
Buffet/anretning nr. 1
Buffet/anretning nr. 2. Pris 145,-
Buffet/anretning nr. 3
Buffet/anretning nr. 4
Buffet/anretning nr. 5
Buffet/anretning nr. 6
Buffet/anretning nr. 7. Pris 155,-
Buffet/anretning nr. 8
Buffet nr. 9 / Damefrokost. PRIS 150 kr.
Buffet nr. 10 / Herrefrokost
Receptioner
Receptions forslag nr. 1
Receptions forslag nr. 2
Receptions forslag nr. 3
Smørrebrød, andet
Platter
Platte nr. 1
Platte nr. 2
Morgenmad / Brunch
Morgenanretning til f.eks. sølvbryllup
Brunch nr. 1
Brunch nr. 2
Pålægsfade
Pålægsfad nr.1 med 6 slags pålæg
Pålægsfad nr. 2 med 6 slags pålæg. Pris 90,-
Pålægsfad nr. 3. PRIS 105 ,-
Ostefade m.m.
Osteanretning nr. 1
Osteanretning nr. 2
Oste-/pålægsanretning nr. 3
Det store kolde bord
Det store kolde bord
Frokostordning
Egnsretter
Egnsretter 2 pr. bakke
Smørrebrød
Hakket oksekød, skinkekød eller Hjemmelavet medister
Hakket Oksekød, skinkekød eller Hjemmelavet medister KUN 55 kr. pr. kg
Læs mere
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud pr. email
Fredagsmenu
Frokostordning
Total Arrangementer
Butikken
Betingelser
Profil
Kontakt os
0 varer i kurven
Ialt: 0,00 DKK
Julefrokost menu nr. 1
Marinerede sild m/carrysalat Ferskrøget laks m/røræg og asparges Medisterpø...
Pr. kuvert inkl. moms: DKK 145,00
Julefrokost menu nr. 2
Marinerede sild med æg og karrysalat Kalvesylte med sennep, capers og rødbe...
Pr. kuvert inkl. moms: DKK 200,00
Julefrokost menu nr. 3. PRIS 150,-
Sild m/carrysalat Rejer m/mayonnaise og citron Rødspættefilet m/remoulade o...
Pr. kuvert inkl. moms: DKK 150,00
Julefrokost menu nr. 4. Pris 180,-. MIN 8 kuverter
Marinerede sild m/carrysalat Varm-røget laks på salatbund m/rejer, asparges...
Pr. kuvert inkl. moms: DKK 180,00
Julefrokost menu nr. 6. Min 6 kuverter. Pris 140,-
Marinerede sild m/carrysalat Rødspættefilet m/remoulade og citron Tartelet ...
Pr. kuvert inkl. moms: DKK 140,00
Julefrokost menu nr. 5 - MIN. 6 KUVERTER. PRIS 150,-
Marinerede sild m/carrysalat
Rejer m/mayonnaise og citron
Lun julepostej m/champignon og bacon
Hamburgerryg m/grønlangkål og brunede kartofler
Små frikadeller m/kold kartoffelsalat
Ris a la mande m/kirsebærsauce
INCL. RUGBRØD (FRISK FRA BAGERIET MAX) SMØR OG FLUTES
Ved under 10 kuverter kan menuen ikke ændres
Ved under 10 kuverter anbefaler vi, at kunden selv varmer de 3 varme retter: julepostej, hamburgerryg m/ grønlangkål og brunede kartofler og de små frikadeller. Da det i små potioner har svært ved at holde sig varmt i termokassen.
Varerne er tilberedt, så de skal blot varmes i de bakker, de modtages i. Ved 170 grader i ca. 30 min. Hamburgerryggen skal dog have 45 min. og vil komme rå ud, da det giver det bedste resultat.
KRYDS AF HER HVIS DE SELV ØNSKER AT VARME
Kunden ønsker selv at varme
TILVÆLG EVT: PRIS 20 KR.
Rødspættefilet m/remoulade og citron
TILVÆLG EVT: PRIS 20 KR.
Sylte m/rødbeder og citron
TILVÆLG EVT: PRIS 21 KR.
Tartelet fyldt m/høns i asparges
TILVÆLG EVT: PRIS 30 KR.
Mørbradbøf m/champignon ala creme
TILVÆLG EVT: PRIS 25 KR.
Varmrøget laks på salatbund m/dressing
TILVÆLG EVT: PRIS 30 KR.
Rejer m/mayonnaise og citron
Pr. kuvert inkl. moms: DKK 150,00
Min. kuverter: 6
Antal kuverter:
Slagter Lange | Skolegade 36 | 7500 Holstebro | Tel. 9742 0309
Webdesign og CMS af MCB